December 8, 2022
Portali Shprehja

Shkatërrim i bandës së drogës në Itali, mes 42 të arrestuarve edhe kryeprokurori i Hagës

Mediet italiane kanë publikuar detaje të reja në lidhje me 42 të arrestuarit në kuadër të megaoperacionit anti drogë dy ditë më parë.

Mes të arrestuarve është edhe kryeprokurori i Hagës, Aia Rosario D’Onofrio.

Kryeprokurori dha dorëheqjen nga Haga, pak orë para operacionit antidrogë për shkatërrimin e një bande kriminale në Itali e Spanjë.

Sipas hetimeve të deritanishme kryeprokurori është përgjegjës për organizimin e pjesës logjistike për importin e drogës. Ai siguronte vende të sigurta për trafikantët ku të mund të ngarkoheshin paletat me drogë.

Ndaj tij është zbatuar masa e arrestit me burg ‘duke marrë parasysh vullnetin e tij të pakushtëzuar për t’i shërbyer organizatës kriminale’ sipas gjyqtarit i cili dha dënimin.

.

Të Ngjajshme

Kur pastroni tualetin, harroni KËTË VEND, dhe pikërisht këtu është burimi i baktereve

Teknika kineze e prodhimit të çajit në listën e thesareve jomateriale të UNESCO-s

Stojanovski: Buxheti 2023 nuk iu përgjigjet nevojave të qytetarëve

Leave a Comment