June 27, 2022
Portali Shprehja

Shkolla në Batincë, “ëndër” të cilën Sadiki e bëri realitet

Shkolla fillore në Lubosh të Batincës tashmë eshte një është e realizuar. Kjo falë punës së palodhshme të Komunws së Studeniçanit dhe kreut të sajë Azem Sadiki.

Shkolla ishte një kërkesë shumë vjeçare e banorëve dhe me nw fund, nw kwtw katwr vejçarë, Sadiki arriti të permbush kete kerkese te banoreve.

Tact Watches

Shkolla është me standarde eveopiane dhe kishte tw pa para deri mw tani pwr vendin tonw./Shkupinfo.com/

Të Ngjajshme

Sheikët e Njukasëllit kërkojnë blerjen e Brojës

Vendet e G7-së ndalojnë importin e arit nga Rusia

Golden Stejt, nga 450 mln shkon në 5.5 miliardë dollar!

Leave a Comment