January 16, 2021
Portali Shprehja

Shkollat në Strugë kërkojnë që mësimi të zhvillohet me prezencë fizike

Komuna e Strugës kërkon nga Ministria e Arsimit që të mundësojë mësim me prani fizike në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme. Kjo kërkesë vjen pas një takimi me të gjithë drejtorët e shkollave, të cilët kanë konfirmuar se ka kushte për t’i organizuar klasat sipas protokolleve. Në shkollat ku numri i nxënësve është mbi 1000, kërkohet të zvogëlohet kohëzgjatja e orëve.

Shkollat në Strugë dhe Ohër janë duke pritur që Komunat t’i ndajnë termometra dhe dezinfektues.

Miki Trajkovski

Të Ngjajshme

Besimtarët katolikë sonte festojnë Buzmin

admin

Maas: Gjermania kërkon zgjidhje për mosmarrëveshjen midis Shkupit dhe Sofjes

admin

Vazhdojnë kontrollet e shtuara në trafik, sanksionohen 226 vozitës në Komunën Qendër

admin

Leave a Comment