May 23, 2022
Portali Shprehja

Shkup, 146 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë gjobitur gjithsejtë 146 vozitës, prej tyre: 10 për tejkalim të shpejtësisë, 12 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 18 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve.

Tact Watches

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 10 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 5 për makina të transportit publik teknikisht të parregullta dhe 5 për kalim në të kuqe në semaforë.

.

Të Ngjajshme

Kalimtarët e fotografojnë nga mbrapa, derisa shijon akulloren rrugëve të Italisë, ja për kë bëhet fjalë?!

Verstapen fiton në Barcelonë, dështon makina e Leklerkut

Si mendoni, a duhet të ushqehemi me ushqime tradicionale për një trup në formë të shkëlqyer?

Leave a Comment