1 C
Skopje
December 14, 2018
Shprehja Shprehje

Shpresa…

Shpresa është një vështrim i gjatë nga qielli, ndërkohë që buzët pëshpërisin “O Zot”, kurse zemra është e bindur se Ai e dëgjon dhe do i përgjigjet herët a vonë. |Elmaz Fida|

10849914_10152887299107698_3785197475987958781_n

Artikuj të ngajshëm

Kur bariu i kishte lidhjet e forta me Krijuesin Gjithesise – Allahun xh.sh…..!

shprehja

Prekëse/ Kjo është poezia e fundit që shkroi Dritëro Agolli para se të vdiste

shprehja

Dy komplekse te shqiptarët

shprehja