January 27, 2022
Portali Shprehja

Shteti i njohur po kërkon më shumë se 150 punëtorë, do i paguajë mbi 180 mijë euro

E gjithë qiraja dhe ushqimi është falas në të gjitha vaktet ushqimore. Ushqimet do përgatiten nga kuzhinierë të specializuar, transmeton lajmi.net.

Në punë kërkohet të mësoni aftësi të reja, të eksploroni labirintin e madh në tokë – dhe gjithashtu merrni një ndihmë speciale 60 mijë dollarë në vit derisa punoni në Antarktidë.

Tact Watches

Për shembull, një mjek do të fitojë një pagë bazë deri në 199.031 dollarë në vit – plus një shtesë prej 60,974 $ në vit.

Zyrtari i teknologjisë së informacionit fiton një pagë bazë prej 74,469 $ – plus të njëjtën ndihmë prej 60.974 $ në vit.

Kompania janë në kërkesë të punëtorëve për pozitat: kuzhinier, oficer logjistik i furnizimit, mjek, IT, saldator, mekanik, marganoz dhe hidraulik. /Lajmi.net/

.

Të Ngjajshme

Referja italiane në telashe: Ia vjedhin pamjet erotike dhe ia publikojnë videot

admin

Test për inteligjentët: A mund ta gjeni insektin që e ka ngjyrën ndryshe nga të tjerët?

admin

Burrit i “shpërtheu” telefoni në dorë, ja çfarë ndodhi më pas

admin

Leave a Comment