October 1, 2023
Portali Shprehja

Shuhen zjarret në rajonin e Kumanovës

Zjarri në vendin Vrello në Vaksincë të Likovës është shuar, njoftuan sot nga Qendra për menaxhim me krizat (QMK). Zjarri, ashtu siç informojnë prej Qendrës rajonale për menaxhim me kriza, shpërtheu në orën 19:00, kurse ekipet e zjarrfikësve të Kumanovës e kanë shuar pothuaj deri në orën 23:00.

Zjarri ka kapluar edhe barin e thatë dhe kashtën në afërsi të rezervuarëve të “Makpetrolit”.

Dje, është shuar edhe zjarri në Belkovc, i cili erdhi nga fshati i afërt Rugjincë. Nga zjarri është përfshirë një sipërfaqe më e madhe prej 150 hektarëve shkurre dhe barë i thatë.

Ekipet e katër njësive zjarrfikëse e kanë shuar me ndihmën e helikopterit të MPJ-së, i cili ka hedhur mbi 20 tonë ujë. Nga zjarri është djegur një objekt dhe një shtëpi e braktisur.

.

Të Ngjajshme

Osmani për sulmin në Turqi: Solidaritet i plotë me Erdoganin

Mbyllen edhe 10 markete që nuk kanë zbritur çmimet!

admin

AUV: Ushqimi që importohet në RMV – i sigurtë!

admin

Leave a Comment