15 C
Skopje
November 11, 2019
Informacione Vendi

Shyqyr që nuk na e prekën Fatimen…

Mungoi që vetëm edhe Fatimen të na e prekin dhe do të vdisnim të gjithë toptan!

Tashmë do t’u realizohet ëndrra VMRO-DPMNE-së dhe mafisë, PSP do të vdesë në mënyrë të turpshme bashkë me lëndët që i ka.

Ose së paku ky është plani, por besoj që në fund megjithatë ky gjenialitet i Kamçevit do të dështojë dhe nuk do të ketë sukses deri në fund.

***

Fragment nga kolumna e Sasho Ivanovskit. Kolumnën e plotë mund ta lexoni në këtë http://maktel.mk/News.aspx?id=121628&fbclid=IwAR1y2bbPjIFs3ZQV0xvFHgH8AnukZ3kwLz1M9G_nso2cR-MSzvsZUltE6SQ

Artikuj të ngajshëm

Punësime masive para zgjedhjeve në Maqedoni (VIDEO)

shprehja

Kushtet ekonomike dhe migrimi, ndër faktorët që ulën natalitetin në Kosovë

shprehja

Dëshmitari për aksidentin në “Llaskarcë” e ndryshoi deklaratën e parë!

shprehja