June 7, 2023
Portali Shprehja

Si ndryshoi Studeniçani për 4 vite! (FOTO/VIDEO)

Për vetëm dy mandate, kreu i Komunës së Studeniçanit, Azem Sadiki ka arritur t’i ndryshojë tërësisht pamjen fshatrave të Komunës së Studeniçanit, njofton shkupinfo.com.

Nuk është e nevojshme të flasësh shumë për punën e tij, sepse për të flasin vet projektet dhe punët e realizuara në teren.

Çdo i dyti banorë i Karshiakës është i kënaqur me punën e Sadikit.

Të gjithë banorët janë të mendimit dhe të bindur se Sadiki është kryetari më i suksesshëm i kësaj komune.

Një ndër projektet kryesore të cilat Sadiki e ka realizuar është rregullimi parter i sheshit në Studeniçan.

Me këtë projekt Sadiki ka ndryshuar komplet pamjen dhe dukjen e fshatit.

Përpos që ka përmirësuar infrastrukturën rrugore, me rregullimi parter të sheshit Sadiki ka krijuar vend parkime të reja dhe hapësira të gjelbërta.

Por ky nuk është projekti i vetëm që ka realizuar. Sadiki gjatë mandatit të fundit ka rregulluar dhe asfaltuar dhjetëra kilometra rrugë, si në Studeniçan, Batincë, Moranë e gjithandej.

Të Ngjajshme

Protestë përpara Klinikës së Kardiokirurgjisë, kjo është arsyeja

Bullgaria fitoi qeveri të rregullt, në koalicion me rivalët Petkov dhe Borisov

Keni probleme me gjumin? Kjo është vitamina që ju nevojitet

Leave a Comment