February 1, 2023
Portali Shprehja

Si t’i dalloni bateritë e mbushura nga ato të harxhuarat?

Herë pas here do të keni punë me bateri të ndryshme. Kur vjen koha për t’i ndërruar ato, vështirë se do të mund të qëlloni se cila është ende e mbushur, e cila është harxhuar krejtësisht

Pra, kontrollimi i tyre është pothuajse i pamundur, pasi që vetë pak njerëz i kanë paisjet e duhura për ta bërë këtë në shtëpi.

Sidoqoftë, këtë problemi mund ta harroni, pasi që një video shpjegon më së miri disa metoda efektive për t’i kontrolluar bateritë e juaja.

Siç mund të shihni në videon e mëposhtme, nëse e gjuani baterinë nga një lartësi e vogël, ajo do të “qëndrojë në këmbë” nëse veç ka bateri. Pra, nëse nuk ka bateri, ajo do të rrëzohet.

Mbajeni mend këtë truk të thjesht dhe më asnjëherë nuk do t’i ngatërroni bateritë e mbushura me ato të harxhuara.

.

Të Ngjajshme

Flori Mumajesi po i rikthehet muzikës, këtë e bën të ditur shoku i tij

Netanyahu: Prioritet i Izraelit, normalizimi i lidhjeve me vendet arabe përpara paqes me palestinezët

Boshkov: Infrastruktura e fqinjëve shumë më e mirë se e jona

Leave a Comment