June 27, 2022
Portali Shprehja

Simovski tregoi se cilat të dhëna të regjistrimit janë më shqetësuese

Shefi i Entit për Statistikat, Apostol Simovski, sonte në emisionin “200” në Alsat, tha se për të ishin të pritshme rezultatet e regjistrimit, megjithëse theksoi se për të, ndër të tjera, vëmendje meritojnë të dhënat e migrimit të të rinjve nga vendi.

Tact Watches

“Personalisht nuk u tremba nga të dhënat, i prisja…faktori kyç që tregoi ky regjistrim është se po humbasim popullsi. Dhe ne e humbasim atë intensivisht. Para së gjithash për shkak të faktit të migrimit. Dhe ne nuk po humbasim vetëm popullsinë, po humbasim potencialin e ri. “Potenciali që duhet të sjellë zhvillimin e ardhshëm demografik”, tha Simovski./ Alsat.mk

.

Të Ngjajshme

Vendet e G7-së ndalojnë importin e arit nga Rusia

Golden Stejt, nga 450 mln shkon në 5.5 miliardë dollar!

Medison Kejs, anulon pjesëmarrjen në Uimbëlldon

Leave a Comment