May 11, 2021
Portali Shprehja

Sinadinovska: Deputetët nuk bëjnë kurrë skandale kur miratojnë ligje për përfitimet e tyre

Deputetët kurrë nuk kanë problem apo keqkuptim kur miratohen ligje që u sjellin benefite, por kur bëhet fjalë për të mirën e qytetarëve shfaqen grindje dhe skandale, thotë në emisionin “200” në Alsat, Katerina Sinadinovska, nga Këshilli i Etikës në media.

Kur ju keni parti politike që udhëhiqen kryesisht nga interesi i tyre, partiak, dhe jo nga interesi publik, do të marrim rezultat në të cilin, siç e dini, nuk kemi pasur seancë kur votohet ndonjë ligj që do të sigurojë përfitime për vetë deputetët ose zyrtarët e të ketë skandale të tilla. Kur bëhet fjalë për të mirën e qytetarëve ose disa procese thelbësore, atëherë ka përleshje dhe skandale,” tha Sinadinovska.

.

Të Ngjajshme

Zaev pas takimit me Varhej: Nuk negociojmë për identitetin tonë!

admin

Gati amendamentet me të cilat do të ndryshohet teksti i Ligjit të Shtetësisë

admin

Diplomacia europiane: Hapni sa më shpejt negociatat me Tiranën dhe Shkupin

admin

Leave a Comment