September 30, 2020
Portali Shprehja

Sindikata e Postave të Maqedonisë: Të punësuarve u rrezikohen vendet e punës

Nga Sindikata e Postave të Maqedonisë thonë se falimentimi i Eurostandard Bankës seriozisht ka shkatërruar punën financiare të kompanisë. Të punësuarit frikësohen për vendet e tyre të punës dhe për ekzistencën e familjeve të tyre. Kërkojnë nga Qeveria që kjo çështje të jetë prioritet dhe të sillet vendim për fillimin e bisedimeve me një bankë të re, për shkak se pasojat financiare veçmë janë shumë të mëdha. Sindikalistët kërkojnë takim urgjent me kryeministrin Zoran Zaev.

Të Ngjajshme

Qeveria nuk diskutoi heqjen e testit PCR si kusht për kalimin e kufijve

admin

Mësimi online “zhduku” kompjuterët e lirë

admin

Burg për Gruevskin e arratisur, Janakieski mori dënim me kusht

admin

Leave a Comment