November 30, 2020
Portali Shprehja

Sonte në Hipokrati: Sëmundjet e lëkurës, të trashëguara nga stina e verës!

Klima e nxehtë dhe ndonjëherë e lagësht e stinës së verës, përbën një faktor rreziku për marrjen e infeksioneve të ndryshme të lekurës, si një ndër shqetësimet më të shpeshta dhe më të përhapura të sezonit të plazhit. Uji i ndotur i detit apo pishinave, rëra e plazhit, shumë lehtë mund të shndërrohen në “burim” sëmundjesh për lëkurën.

Cilat janë sëmundjet më të shpeshta të lëkurës në sezonin veror? Sa rëndësi ka higjiena e ambientit ku pushojmë, në parandalimin dhe transmetimin e këtyre sëmundjeve? A ka shenja specifike në lëkure Covid- 19? Kush është i predispozuar për të patur irritime të lëkurës gjatë përdorimit afatgjatë të maskës dhe si duhet të trajtohen ato?

Këto dhe shumë pyetje të tjera do të diskutohen sonte në Hipokrati në Top Channel! Na ndiqni! Sonte, ora 18:00!


Top Channel

Të Ngjajshme

Zbuloni si ndryshon trupi nëse konsumoni xhenxhefil për 30 ditë

admin

Ballkan/ Sistemi shëndetësor pranë kolapsit

admin

Mësoni cila është mbrojtja më e mirë për trurin dhe cilësinë e jetës

admin

Leave a Comment