August 17, 2022
Portali Shprehja

Sot mbahet seanca për pyetje deputetësh

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet të baj mbledhjen e 83 në rend dite të së cilës deputetët do të parashtrojnë pyetje deri tek kryeministri dhe anëtarët tjerë të kabinetit qeveritarë.

Fillimi i seancës është paraparë për sot në ora 11:00.

Seanca për pyetje deputetësh mbahet çdo të enjte të fundit të muajit. Fillimisht deputetët do të mund t’i marrin përgjigjet me shkrim të pyetjeve të parashtruara më herët e më pas të kalojnë në pyetjet e reja.

Të Ngjajshme

Bekteshi: Do të ketë kursim, por jo reduktime të energjisë elektrike

Suspendohet prokurorja Vilma Ruskoska, shkaku i bastisjes në Policinë Financiare

Boshatiset plazhi i Shëngjinit, shiu largon pushuesit nga bregdeti

Leave a Comment