May 21, 2022
Portali Shprehja

Sot regjim i posaçëm trafiku në disa rrugë të Shkupit

Për shkak të mbajtjes së garës rekreative “I pari në majë” sot do të ketë regjim të posaçëm komunikacioni nëpër rrugët në Shkup.

Siç informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, gara me biçikleta fillon në orën 09:45 nga Muzeu i Qytetit të Shkupit – rruga “Shën Cirili dhe Metodij” dhe do të vazhdojë nëpër bulevardin “Shën Klimenti i Ohrit”, bulevardin “Nënë Tereza”, rrugën “Todor Aleksandrov”, rrugë lokale drejt Vodnos së Mesme deri tek “Kryqi i Mijëvjeçarit”.
Alpinistët startojnë në orën 10, ndërsa traseja e lëvizjes fillon nga shkolla “Koço Racin” nëpër rrugën “Todor Aleksandrov” dhe rrugën “Salvador Alende”, shtigjet nëpër kodra nëpër Vodnon e Mesme deri tek “Kryqi i Mijëvjeçarit”.

Tact Watches

Nga MPB u bëjnë apel qytetarëve t’i respektojnë urdhrat e nëpunësve policorë nëpër rrugët ku do të zhvillohet gara.

Të Ngjajshme

“Kam tri javë që qaj”, Ronela Hajati kthehet në Shqipëri pas Eurovisionit

Bllokada e Putinit në Detin e Zi rrezikon të lerë pa ushqim miliona njerëz në botë

Grkovska: Mbrojtja e konsumatorit është më e rëndësishme, të gjitha subjektet juridike duhet t’i respektojnë ligjet

Leave a Comment