January 18, 2021
Portali Shprehja

Spasovski: Policia gjithnjë në mbrojtje të qytetarëve

Policia mbrojtës dhe partner i qytetarëve, të të gjithë qytetarëve pa dallim të përkatësisë së tyre etnike, politike, fetare dhe të tjera, theksoi ministri për punë të brendshme Oliver Spasovski derisa shpalosi strategjinë e përgatitur në periudhën e kaluar dhe të cilat duhet të kontribuojnë për punë më efikase të policisë.

“Kuptohet, rezultatet e mira në polici vijnë me punë dh motivim të zyrtarëve policorë të cilëve në vazhdimësi ua përmirësojmë kushtet për punë dhe standardin, ndërsa këtë duhet ta bëjmë më intensivisht edhe në periudhën e ardhshme”, deklaroi Oliver Spasovski, ministër i brendshëm.

Të Ngjajshme

VMRO-ja vazhdon të kundërshtoj propozim/ligjin për regjistrimin e popullsisë

admin

“Ligji për të huajt”, ashpërsohen kushtet për të fituar leje qëndrimi në vend

admin

Të enjten fillon gjysmëvjetori, nxënësit kërkojnë të kthehen në bankat e shkollës

admin

Leave a Comment