May 28, 2023
Portali Shprehja

Sadiki takon banorët e Koliçanit, u tregon projektin për ujësjellësin

Kreu i Komunës së Studenicanit, Azem Sadiki gjatë ditës së sotme ka vazhduar me aktivitetet e tijë për fushatën zgjedhore.

Sadiki në vigjilje të zgjedhjeve, ka vizituar banorët lokal të Koliçanit të poshtëm të cilëve u ka folur për përgatitjen e fillimit të punimeve për projektin e ujësjellësit.

“Njoftuam qytetarët e Koliçanit të poshtëm për përgatitjet paraprake që i bëjmë për ti filluar punimet në projektin e ujësjellësit ashtu siç është rendi dhe procedura ligjore.Do të përkujdesem maksimalisht që puna të realizohet me sukses ashtu siç është e paraparë në projekt”, ka shkruar Sadiki.

Të Ngjajshme

Ekspert Marketingu në Google Ads: Përjashtimi i gjuhës shqipe penalizon bizneset

Një grua në Sariyer, rrethi i Stambollit, ka shkuar për të votuar e shoqëruar nga keci i saj

Kreu i “OpenAI”: Nëse rregullat për inteligjencën artificiale në Evropë janë shumë të rrepta – do të largohemi

Leave a Comment