October 28, 2020
Portali Shprehja

Supremja konfirmoi dënimet për rastin “Tanku”, Jankullovska duhet të shkoj në burg!

Gjykata Supreme ka hedhur poshtë ankesat e parashtruara nga të dënuarit në rastin “Tanku”, Nikolla Gruesvki, Gordana Jankullovska dhe Gjoko Popovski dhe konfirmoi aktvendimet e shqiptuara nga Gjykata e Apelit, njoftojnë nga Gjykata Supreme.

Në rastin “Tanku”, lëndë e akuzës ishte tenderi joligjor për veturën luksoze “Mercedes”.

Të Ngjajshme

Tetovë, rritet përqindja e të infektuarve me koronavirus

admin

ISHP forcon kapacitetet kundër pandemisë, brenda ditës do të realizohen 150 teste më tepër

admin

Pas infektimit të Spasovskit më Kovid-19, anketë epidemiologjike në MPB dhe Qeveri

admin

Leave a Comment