September 29, 2022
Portali Shprehja

Suspendohet prokurorja Vilma Ruskoska, shkaku i bastisjes në Policinë Financiare

Shefja e prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Vilma Ruskoska është suspenduar nga puna.

Prokurori Publik ka njoftuar se ka filluar një procedurë disiplinore për të përcaktuar përgjegjësinë e tre prokurorëve publikë.

“Në pajtim me nenin 93 të Ligjit për Prokuroritë Publike, Prokurori Publik i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot ka dorëzuar propozim për fillimin e procedurës disiplinore për të përcaktuar përgjegjësinë e tre prokurorëve publikë, të cilët dyshohen se me dashje dhe në mënyrë të pajustifikueshme kanë bërë një gabim të madh profesionist, kështu kanë bërë shkelje të rëndë disiplinore të nenit 91, paragrafi 6 nga Ligji për Prokurorinë Publike”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë.

.

Të Ngjajshme

NASA publikoi imazhe që tregojnë se si duket uragani Ira nga hapësira

Kek me qumësht dhe kakao, butësi e shije magjepsëse

Blinken: Aneksimi i territoreve ukrainase nga Rusia “nuk do të njihet kurrë”

Leave a Comment