February 1, 2023
Portali Shprehja

Tabanoc, 30 minuta pritje për të dalë nga vendi

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme. Intensiteti i rrugëve jashtë zonave urbane është mesatar. Siç informon LAMM, në vendkalimin kufitar Tabanoc për dalje nga shteti pritet rreth 30 minuta, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon respektim të shenjave të trafikut, veçanërisht në rrugët nëpër lugina dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

.

Të Ngjajshme

Duel i futbollistëve shqiptarë në Kupën e Italisë

Kristian Eriksen, jashtë terrenit deri në muajin prill

Përvejtori i Goce Dellçevit, Spasovski: MPB-ja ka ndërmarrë të gjitha masat për mbarëvajtjen e manifestimit

Leave a Comment