October 6, 2022
Portali Shprehja

Takim i Komisionit të përbashkët për çështje historike dhe arsimore midis Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

Komisioni i përbashkët multidisiplinar i ekspertëve për çështje historike dhe arsimore midis Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, sipas paralajmërimit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, sot do të mbajë takim.

MPJ njoftoi dje për takimin, duke shkëmbyer informacione se anëtar i ri i Komisionit është emëruar Dimitar Ljorovski, historian dhe profesor në Institutin e Historisë Kombëtare – Shkup.

“Llorovski është emëruar anëtar i ri i Komisionit në përputhje me ekspertizën e tij dhe rekomandimet e Komisionit për mbulim adekuat të fushave të punës së tyre”, njoftojnë nga MPJ.

 

.

Të Ngjajshme

MekGregor: Do të bëj rikthimin më të madh në historikun e sportit

Reperi i njohur, Bardhi ka paralajmëruar se është drejtë finalizimit të projekteve të reja

Si e zgjidhin kinezët problemin e automjeteve të parkuara pa leje?

Leave a Comment