January 30, 2023
Portali Shprehja

Teknika kineze e prodhimit të çajit në listën e thesareve jomateriale të UNESCO-s

Teknika e përdorur nga kinezët për të prodhuar çaj është gjithashtu në listën e thesareve jomateriale të UNESCOs.

Teknika tradicionale e prodhimit të çajit dhe zakonet përkatëse u përfshinë në listën përfaqësuese të Trashëgimisë Kulturore Jomateriale të UNESCO-s më 29 nëntor në një takim të UNESCO-s në Rabat, Marok.

Kina, me 43 mallra të futura në këtë listë, është në vendin e parë në botë.

.

Të Ngjajshme

Qeveria lavdërohet me kupon fiskal rus, Kovaçevski kërkon falje

Vazhdon mësimi online në Strugë, Inspektorati i arsimit prej nesër në teren

Shkarkohet Danella Arsovska, nuk është më kryetare e BNJV-së

Leave a Comment