December 2, 2020
Portali Shprehja

Tetovë, 54 gjoba për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, për periudhën (16.09./17.09.) për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 54 persona janë lëshuar urdhër pagesa për kundërvajtje. Gjatë kësaj periudhe, në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgatitur vendimet e reja për izolim për 21 persona kurse janë kryer kontrolle ndaj 323 personave me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve.

Të Ngjajshme

“Malla Bogorodica” në “stand by” gjatë krizës

admin

Komiteti i paqartë në arsyetimet për vazhdimin e gjendjes së krizës

admin

Nuk shtohet numri i inspektorëve ekologjik, ashtu siç ishte premtuar

admin

Leave a Comment