January 24, 2021
Portali Shprehja

Tetovë, policia rrugore shqipton 55 gjoba për kundërvajtje

Gjatë ditës së djeshme në periudhën prej ora 08.00 deri ora 13.00 orë, në territorin e SPB-Tetovë, është kryer aksion kontrollues në trafik lidhur me parakalimet e parregullta, gjatë këtij aksioni janë kontrolluar gjithsej 97 automjete ku janë zbuluar dhe sanksionuar ligjërisht 55 shkelje të cilat kanë të bëjnë me parakalime të parregullta në kolonë, në vendet ku është i ndaluar një veprim i tillë dhe në vende të pa padukshme, si dhe parakalime tjera të parregullta.

“Ndaj shkelësve janë përgatitur 45 urdhër pagesa për kundërvajtje dhe 10 urdhër pagesa të detyrueshme për kundërvajtje, kurse gjatë aksionit janë konstatuar edhe 28 shkelje tjera për kundërvajtje”, deklaroi Fatmir Rexhepi, zëdhënës i SPB-Tetovë.

Të Ngjajshme

ASH-AAA: “Shtetësia.mk” është e sigurt dhe e suksesshme

admin

Një burrë u gjet i vdekur në ujërat e Pçinja afër Katlanovës

admin

Dislokimi i kazinove, akoma asnjë zgjidhje nga pushteti

admin

Leave a Comment