October 1, 2023
Portali Shprehja

Top 5 filmat më të piratuar të javës

Filmi më i piratuar i javës së kaluar është Indiana Jones dhe The Dial of Destiny, dhe tre të parët përmbyllen nga Barbie dhe Meg 2: The Trench.

Të dhënat e ndara nga TorrentFreak janë vetëm për qëllime informative dhe edukative.

Këto statistika të shkarkimit të torrentit kanë për qëllim vetëm të ofrojnë një pasqyrë shtesë në tendencat e piraterisë. Të gjitha të dhënat janë mbledhur nga burimet publike.

Janë tre dy tituj në listë, që për javën e kaluar duket kështu:

1 Indiana Jones dhe Dial of Destiny
2 Barbi
3 Meg 2: Hendeku
4 Spider-Man: Across the Spider-Verse
5 Endacakë

.

Të Ngjajshme

Ish-bashkëshorti që vrau gruan vret edhe veten

Votim historik mbrëmë,parandaloi një bllokadë të qeverisë amerikane

Ditën e parë të tetorit e nisim me mot me diell dhe të ngrohtë

Leave a Comment