June 18, 2021
Portali Shprehja

Toyota zhvendos prodhimin në Republikën Çeke

Fabrika çeke është tashmë e gatshme për Toyota New Global Architecture (TNGA) dhe prodhimin e modelit të ri Yaris.

Aduti i ardhshëm nga segmenti A bazohet gjithashtu në platformën TNGA, kështu që do të pasurojë linjën e prodhimit.

Modeli i ri i segmentit A është një makinë evropiane në çdo kuptim, nga zhvillimi te prodhimi.

Ai nënvizon angazhimin e kompanisë për zgjerimin dhe rritjen e mëtejshme në nivelin evropian dhe do të formojë një pikë të rëndësishme në sistem, pas njoftimit të fundit se deri në vitin 2025 marka japoneze planifikon të dorëzojë 1.5 milionë automjete në Evropë.

Të Ngjajshme

Zbulohen karakterisitikat e Windows 11 – Çfarë është risi?

admin

Chrome tregon adresën e plotë të uebfaqeve

admin

Ndiqni këto veprime nëse telefoni juaj është lagur dhe nuk do të ndizet

admin

Leave a Comment