January 22, 2021
Portali Shprehja

Trafiku zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të thata

Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është rritur. Në vendkalimet kufitare, nga e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut.

Të Ngjajshme

Shkup, disa vendbanime sot pa rrymë elektrike

admin

Moti i ndryshueshëm, me vranësira dhe periudha dielli

admin

Selami: Në shoqëritë dhe shtetet multietnike ndodh politizimi i regjistrimit

admin

Leave a Comment