February 25, 2021
Portali Shprehja

Trajanov: Qeveria është në një krizë serioze për shkak të mosbesimit të qytetarëve, jo për shkak të shumicës

Kreu i partisë Bashkimi Demokratik, Pavle Trajanov, në paraqitjen e tij në emisionin “200” në Alsat, tha se qeveria është në një krizë serioze për shkak të mosbesimit në rritje të qytetarëve. Siç tha ai, është një kërcënim më i madh për partinë në pushtet sesa stabiliteti i shumicës parlamentare.

Qeveria nuk mund të funksionojë nëse nuk ka besimin e qytetarëve dhe nëse ka protesta të forta sepse partiakët e ha sistemin. Nga ai aspekt, ai rrezikohet, dhe jo nga shumica parlamentare. “Kjo është arsyeja pse kryeministri duhet të veprojë shpejt dhe të përcaktojë përgjegjësinë politike,” tha Trajanov.

.

Të Ngjajshme

Ciceronët turistik kërkojnë rregullimin e statusit të tyre

admin

Haxhiu: Komisioni për Sëmundje Infektive vendos se kush do të punoj e kush jo

admin

Aleksova: Ndihmë të vazhdueshme për agjencitë turistike, periudha kritike vazhdon

admin

Leave a Comment