October 6, 2022
Portali Shprehja

Tre elefantë janë fotografuar duke vredhur në koridoret e spitalit

Tre elefantë janë fotografuar në një spital ushtarak në Indi. Ata shihen duke shëtitur nëpër korridoret e spitalit dhe pse me vështirësi nga madhësia e trupit të tyre. Njerëzit ishin tepër të habitur nga kjo situatë e pazakontë dhe pamjet e filmuara i kanë ndarë në rrjetet sociale.

Ka pasur një rritje të ndërveprimit midis elefantëve dhe njerëzve, për shkak të humbjes së habitatit natyror të kafshëve që shpesh çon në lëndime dhe vdekje.

Konservatorët kanë thënë se është e rëndësishme që zonat pyjore. Më shumë se 1500 njerëz kanë vdekur nga sulmet e elefantëve në vend në tre vitet e fundit dhe 300 elefantë janë vrarë si shenjë hakmarrje sipas shifrave që ka publikuar qeveria.

.

Të Ngjajshme

MekGregor: Do të bëj rikthimin më të madh në historikun e sportit

Reperi i njohur, Bardhi ka paralajmëruar se është drejtë finalizimit të projekteve të reja

Si e zgjidhin kinezët problemin e automjeteve të parkuara pa leje?

Leave a Comment