14 C
Skopje
October 20, 2019
Jeta

Tregoni vëmendje: 10 shenja paralajmëruese të kancerit të gjirit për të cilat nuk flitet dhe aq

Një në gjashtë gra dyshojnë fillimisht për kancer të gjirit falë një simptome që s’ka të bëjë me gungat në gjoks, si për shembull, anomali në thithka apo rënie drastike në peshë Prandaj është me rëndësi të tregoheni të vëmendshme ndaj shenjave të trupit, gjithmonë duke bërë kontrollet e rregullta e mamografitë. Këto janë dhjetë […]

.

Artikuj të ngajshëm

Tezat dhe hallat luajnë një rol të veçantë në jetën e fëmijës

shprehja

Duke e prekur beben i mësoni fjalë të reja

shprehja

Ilaç popullor: 100% largon rërën dhe gurët nga veshkat!

shprehja