February 8, 2023
Portali Shprehja

Tri profecitë më të rëndësishme të Baba Vanjës për vitin 2023: Një stuhi diellore shkatërruese dhe armët biologjike do të ndryshojnë jetën në Tokë

Vizionet e Baba Vanxhës përshkruhen nga shumë njerëz si më të famshmit dhe më të saktat.

Vangelia Pandeva Gushterova është një psikike e shekullit të 20-të dhe profecitë e saj thuhet se janë më shumë se 85 për qind të sakta. Parashikimet e kësaj gruaje të jashtëzakonshme për vitin 2023 nuk janë tamam më të mirat.

Baba Vandja vdiq në gusht 1996, duke lënë pas vetes profeci të shumta në lidhje me kohën dhe të ardhmen tonë.

Ajo besohet se ka lënë pas tre profeci të rëndësishme që mund të realizohen në vitin 2023, shkruan historia e Sky.

Një stuhi diellore shkatërruese

Një nga parashikimet më alarmante për vitin 2023 që i atribuohet Baba Vanjës ka të bëjë me një stuhi diellore që mund të ketë pasoja fatale.

Termi “stuhi diellore” mund t’i referohet disa fenomeneve. Shpërthimet e fuqishme mund të arrijnë në Tokë dhe të shkaktojnë stuhi gjeomagnetike që potencialisht mund të bëjnë kërdi.

Shembulli më dramatik në histori ishte incidenti i Carrington në 1859. Stuhia magnetike, e quajtur sipas astronomit britanik Richard Carrington, shkatërroi rrjetet telegrafike dhe shkaktoi zjarre dhe goditje elektrike të shumta.

Nëse diçka e tillë do të përsëritej sot, efektet në jetën e përditshme do të ishin praktikisht të padukshme.

Ndryshimi në orbitën e Tokës

Kjo është një profeci veçanërisht magjepsëse, sepse pasojat edhe të ndryshimeve delikate do të ishin jashtëzakonisht serioze.

Për shembull, kërcimet e temperaturës dhe nivelet e rrezatimit do të kishin pasoja të tmerrshme për mjedisin, domethënë për mbijetesën e jetës në Tokë.

Një ndryshim i tillë mund të shkaktohet edhe nga, për shembull, një përplasje asteroidi.

Përdorimi i armëve biologjike

Baba Vandja kishte një vizion për vitin 2023 dhe për përdorimin e armëve biologjike që do të testoheshin nga një vend/fuqi e madhe.

Është e pamundur të dihet saktësisht se cilit shtet i referohen këto parashikime të Baba Vanjës, ashtu siç nuk është e qartë se cili do të ishte shtrirja e eksperimenteve të tilla.

Profecitë e Baba Vanjës shpesh ishin shumë të fshehta dhe për këtë arsye shpesh keqinterpretoheshin.

.

Të Ngjajshme

Taravari: Hyjmë në Qeveri për t’i shtyrë disa punë përpara

Rusia sanksionon 77 zyrtarë amerikanë

Tërmeti vdekjeprurës, Turqia hap dy pika të tjera kufitare me Sirinë

Leave a Comment