21.4 C
Skopje
July 16, 2019
Informacione Vendi

Tronditet Tetova, burri e ka detyruar gruan të shkoj me burra tjerë!

Tact

SPB e Tetovës ka ngritur padi penale kundër 29 vjeçarit I.I. nga fshati Orashë e Epërme, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “ndërmjetësim në kryerjen e prostitucionit”.
Më 26 janar të vitit të kaluar në Tetovë, i pandehuri ka kontraktuar takim me një person nga Kosova dhe e a dërguar bashkëshorten e tij tek një ndërtesë, ku ajo personit për kompensim material i ka ofruar shërbime seksuale, e më pas paratë ia ka dhënë bashkëshortit.
MPB njofton se në këtë mënyrë i pandehuri e ka detyruar bashkëshorten e vetë të ofrojë shërbime seksuale, dhe për këtë arsye ajo e ka denoncuar në Stacionin policor në Tearcë.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Çfarë u konfiskua në rastin e mbrëmshëm “Reket” gjatë bastisjes

shprehja

“Bashkë me Bokin është arrestuar edhe pronari i një fabrike në Gostivar, i afërt me qeverinë VMRO-BDI”?!

shprehja

Shyqyr që nuk na e prekën Fatimen…

shprehja