October 2, 2022
Portali Shprehja

Truk që lulet tuaja kurrë më të mos ju vyshken

I doni lulet dhe bimët e dhomës, ndërkaq ato, me gjithë kujdesin të cilin ua kushtoni, në shtëpinë tuaj zhvillohen ngadalë? Po ju zbulojmë sekretin e vogël i cili do t’ju ndryshojë përgjithmonë.

Për të mos ju ndodhur më që lulet të vyshken apo të rriten ngadalë, po ju zbulojmë një “truk” të vogël, i cili do t’ju ndihmojë që lulet dhe bimët tuaja të zhvillohen me sukses. Fjala është për trukun e thjeshtë..

Ju duhet që pelenën ta lagni me ujë, pastaj ta pritni dhe shqyeni dhe gjelin e përftuar ta qitni në një enë,

.

Të Ngjajshme

Kosovë/ Ndërpritet greva, mësimi fillon të hënën, më 3 tetor

Greqia nuk ka punëtorë! Kërkohet ndihmë nga Shqipëria

Gjermanët llogaritën sa kushton rritja e fëmijëve deri 18-vjeç, kjo është shifra

Leave a Comment