March 25, 2023
Portali Shprehja

Udhëzues për fillestarët: Si të përdorni Chat GPT?

Chat GPT është një chatbot i fuqizuar me AI, i pajisur me një grup të madh të dhënash, me qëllimin përfundimtar për të ofruar përgjigje njerëzore për pyetje dhe kërkesa të ndryshme në një format chat.

Mund të ndihmojë me një sërë detyrash personale dhe biznesi, të tilla si shkrimi i përmbajtjes, krijimi i një plani marketingu, shkrimi i tregimeve dhe poezive. Ai gjithashtu mund të shkruajë kodin kompjuterik, të përkthejë gjuhën, të shkruajë punime kërkimore dhe të përmbledhë libra, filma dhe artikuj.

Mësoni se si ta përdorni me gjithçka që ofron në këtë video.

.

Të Ngjajshme

Shqipëria prezanton fanellat e reja me simbolin e shqiponjës dykrenore

Hetimi, Ronaldo ka ‘nënshkruar’ marrëveshje sekrete me Juven

OBSH: Rritet numri i vdekjeve nga tuberkulozi në Evropë

Leave a Comment