May 28, 2023
Portali Shprehja

Ukraina sërish i ka dërguar kërkesë për ndihmë ushtarake Maqedonisë së Veriut

Ukraina i ka dërguar Maqedonisë së Veriut kërkesë të re për ndihmë ushtarake, e cila aktualisht është duke u shqyrtuar nga Shtabi i Përgjithshëm.

Ministrja e Mbrojtjes Sllavjanka Petrovska, tha se kërkesa është duke u analizuar dhe nëse Qeveria merr vendim shtesë për dërgimin e ndihmave ushtarake do të njoftohet opinioni.

“Po bëhet analizë, jemi të hapur përderisa ka nevojë për mbështetje”, tha Petrovska.

Ajo sqaroi se kjo është kërkesë e klasifikuar, andaj nuk mund të jep detaje se çfarë lloj armësh i duhen Ukrainës.

“Informacioni për ndihmën që tashmë është dërguar është deklasifikuar dhe bërë publik”, tha ministrja.

Maqedonia e Veriut tashmë i ka dërguar ndihmë ushtarake Ukrainës, pas agresionit të cilin ndaj saj e filloi Rusia.

Të Ngjajshme

“Bye, bye, bye Kemal” Erdogan shpall fitoren në zgjedhjet presidenciale në Turqi

Udhëheqësit botërorë kanë filluar të urojnë Erdoganin për fitoren

Një avokat nga Nju Jorku po përballet me një seancë gjyqësore të tij pasi firma e tij përdori mjetin AI ChatGPT

Leave a Comment