August 17, 2022
Portali Shprehja

Ushqimi që mund të hani çdo ditë pa shtuar peshë

E kujt nuk i pëlqejnë sufllqaet dhe shija që ofrojnë? Disa njerëz mund të hanin edhe çdo ditë. Faktori frenues janë natyrisht kaloritë që e shoqërojnë atë.

E megjithatë ekziston një mënyrë për të ngrënë sufllaqe edhe çdo ditë dhe të mos shqetësohemi për kaloritë e tij. Për sa kohë që e bëni vetë në shtëpi për më shumë siguri.

Për të parë se çfarë duhet të bësh, shiko se çfarë kalorish ka sufllaqja e parë dhe çfarë e dyta, që mund ta bësh çdo ditë!

.

Të Ngjajshme

Estonia nis heqjen e monumenteve të epokës sovjetike nga ambientet publike

Hendboll, 700.000 denarë për përfaqësesen e kadetëve

Anderson merr 300 mesazhe kërcënuese

Leave a Comment