7 C
Skopje
November 20, 2018
Informacione Rajoni dhe Bota

Vapë e madhe, qeni ju befason me veprimin e tij

Si veprojmë zakonisht kur është vapë e madhe?

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Fillon shit-blerja e duhanit në Maqedoni

shprehja

Planet ogurzeza të qeverisë Zaev

shprehja

Tetovë, rritet numri i familjeve me fëmijë të tretë

shprehja