September 26, 2022
Portali Shprehja

Varhelyi: Integrimi i Ballkanit Perëndimor prioriteti më i rëndësishëm gjeostrategjik

Oliver Varhelyi, Komisioneri për Zgjerimin, ka theksuar në rrjetet sociale se integrimi i Ballkanit Perëndimor në BE duhet të bëhet prioriteti më i rëndësishëm strategjik.

“Këto kohë të turbullta, integrimi europian i Balllkanit Perëndimor duhet që të bëhet prioriteti më i rëndësishëm gjeostrategjik”, shkruan ai.

Komisioneri Varhelyi kujton se BE ka dhënë mbështetje 30 miliardë Euro përmes Planit Ekonomik dhe të Investimeve për të përshpejtuar procesin dhe për të ofruar një të ardhme më të mirë për të rinjtë në rajon.

Të Ngjajshme

Maqedonia, vendi më i varur nga eksporti i rrymës

admin

Regjim i posaçëm i komunikacionit për shkak të sfidës Maqedoni-Bullgari

Çka po ndodhë me BDI-në? – Këto janë komentet e partive

Leave a Comment