October 6, 2022
Portali Shprehja

Vazhdon debati për gjyqtarët kushtetues

Komisioni parlamentar për zgjedhje dhe emërime në seancën e sotme duhet të vazhdojë debatin për zgjedhjen e gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Para anëtarëve të Komisionit duhet të gjenden kandidaturat e prokurorit publik Ljubomir Joveski, të propozuar nga partitë në pushtet dhe propozimi i opozitës – profesori universitar Savo Klimovski.

.

Të Ngjajshme

Regjistrohen 55 raste të reja me virus

admin

Maqedoni, 11 tetori ditë jo pune për të gjithë qytetarët

admin

“Pritja e gjatë për në BE, na detyroi të marrim pasaporta bullgarë”

admin

Leave a Comment