November 28, 2022
Portali Shprehja

Vazhdon kerkimi ne lumin Vardar

Vazhdon kerkimi ne lumin Vardar mpb bashkë me qendrën me menaxhim me kriza bëjnë kërkimin me të gjithë arsenalin e vet.
Nga mpb jan te angazhuar te gjitha njësitë e specializuara për kërkim në uje dhe helikopteri, njesiti i specjalizuar i qenve dhe shumë ekipe të tjera.

.

Të Ngjajshme

Donacion, terren sportiv në një shkollë në Ohër

Transportuesit bllokuan udhëkryqin kryesor në Shkup, kërkojnë t’u shlyhet borxhi

Shkatërrohet karteli i drogës, 49 të arrestuar nga Europol në Evropë dhe Emirate

Leave a Comment