May 26, 2022
Portali Shprehja

Vazhdon përballja me flakët në Manastir! Zjarrfikësit tentojnë shuarjen e zjarrit në fabrikën e bukës

Vazhdon të digjet fabrika në Manastir! Në terren është ekipi me dy automjete të zjarrfikësve dhe 10 zjarrfikës, raporton TV21. Për momentin ende nuk ka informacione për shkaqet e zjarrit. Fabrika e kapluar nga flakës shërben për prodhimin e bukës dhe përpunimin e miellit. Në terren tashmë është edhe kreu i komunës, Toni Konjanovski.

Tact Watches

Të Ngjajshme

Shefi i Bankës Botërore paralajmëron për recesion ekonomik botëror

Kur u krijua kopshti i parë zoologjik në botë?

Mëngjesi i shpejtë: Omëletë në një bukë baguette

Leave a Comment