-0.2 C
Skopje
December 5, 2019
Feja Islame

VESHJE TË REJA FËMIJËVE PËR BAJRAM

Me ndihmën e Allahut, prej sonte fillojmë të bëjmë listën e fëmijëve që do të marrin veshje të reja për festën e Bajramit. Lista do të mbyllet ditën e Shtunë në mbrëmje.

Çdo familje nevojtare e cila jeton në Komunë të Sarajit, e që nuk ka mundësi të blejë tesha të reja për fëmijët e saj, duhet të na lajmërojë për të na dhënë emrin, mbiemrin, vendin dhe moshën e fëmiut.

(Askush mos të shkojë të kërkojë tesha në emër tonë, pa marrë konfirmim nga ne, ngase nuk do të ketë mundësi marrjen e tyre)

Teshat e reja do të blehen në Qendrën Tregtare në Saraj, në butikun Azra Fashion, në ditën e Diellë.

Pagesa e tyre do të bëhet nga bamirësit e ndryshëm të cilët na përkrahin çdo herë dhe në çdo iniciativë.

Gëzimi i fëmijëve, gëzim i të gjithëve!

Hoxhë Omer Bajrami
+389 70 66 44 26

Artikuj të ngajshëm

Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan

Letra prekese e djalit drejtuar nënës:”Kjo leter eshte per ty nena ime!”

shprehja

Muhammedi alejhi selam është shpërngulur për në botën e amshuar në moshën..

shprehja