February 1, 2023
Portali Shprehja

VIDEO/ Rruga që lidhi Studeniçanin me Moranën, projekt që mbanë vulën e Azem Sadikit

Rruga e asfaltuar dhe lidhja e fshatit Studeniçan me Moranën ka qenë një ndër projektet prioritet të komunës së Studeniçanit nën udhëheqjen e Azem Sadikit.

Rruga me gjatësi prej 1508 metrave ka marrë pamje moderne dhe ka lehtësuar qarkullimin e banorëve të të dy fshatrave.

Gjërësia e rrugës është 5.50metra, kurse trashësia e asfaltit arrin diku mbi 7 cm.

Përpos lidhjes së dy fshatrave ndërtimi I rrugës lokale ka qenë një ndihmesë e madhe edhe për bujqit arat pjellore të të cilëve ndodhen mes dy fshatrave.

Traseja e rrugës fillon nga shkolla Fillore “Naim Frashëri” Studeniçan dhe përfundon në shkollën fillore periferike në fshatin Moranë, e cila mbanë po të njëjtin emër.

Për më tepër shikoni Videon..

Të Ngjajshme

Sevilja forcohet me lojtarë nga Totenhami dhe Marseja

Grupi i Zjarrit në Kërçovë: Ahmetin e mbrojmë vetëm ne

Duel i futbollistëve shqiptarë në Kupën e Italisë

Leave a Comment