December 8, 2022
Portali Shprehja

WhatsApp ju lejon të bashkoheni në grupe dhe t’u shkruani atyre në të njëjtën kohë

Meta ka prezantuar disa veçori të reja në platformën e njohur të mesazheve WhatsApp që do ta bëjnë aplikacionin më të përdorshëm për grupe të mëdha njerëzish, duke përfshirë prezantimin e bisedës në Komunitete.

Biseda e komuniteteve është krijuar për të akomoduar më shumë grupe të lidhura në organizata më të mëdha, si p.sh. një lagje ose vend pune – një lloj si Slack ose Discord – dhe administratorët mund të dërgojnë njoftime për të gjithë komunitetin përmes kanaleve të njoftimit. Kompania fillimisht filloi testimin e Komuniteteve në prill dhe tani është në dispozicion për të gjithë.

Platforma prezanton gjithashtu disa veçori të reja që mund të përmirësojnë komunikimin e përditshëm:

  • sondazhet e reja të bisedës mund të jenë të dobishme për zgjedhjen e një date ose zgjedhjen e një filmi për të parë;
  • video thirrjet tani mbështesin deri në 32 pjesëmarrës;
  • dyfishoi madhësinë maksimale të grupit nga 512 në 1024 përdorues.

 

.

Të Ngjajshme

Katër të lënduar në një aksident trafiku në autostradën Shkup-Tetovë

admin

Pollozhani: Buxheti është peng i politikave ekonomike, mungon plani “B”

Dy shpërthime me shok-bomba kanë ndodhur në Lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicën e Veriut policia japin detaje

Leave a Comment