January 16, 2021
Portali Shprehja

Xhaferi: Kompensimi i rrugës për deputetët nuk duhet të shfuqizohet

Kreu i Kuvendit Talat Xhaferi komentoi paralajmërimet për propozim ndryshim të ligjit me qëllim të heqjes së normës për shpenzimet e rrugës për deputetët. Sipas tij, deputetët janë përfaqësues dhe të zgjedhurit e popullit dhe duhet të ndalojë perceptimi se kjo e keqe ne vend vjen nga deputetet dhe Kuvendi.

“Dua të shoh një propozim të tillë nga Qeveria” tha krye-parlamentari.

Sipas tij Parlamenti është institucioni qe kontrollon Qeverinë dhe jo e kundërta. Ai mendon se çështja e kompensimit të shpenzimeve të rrugës për deputetët duhet të rregullohet por jo të shfuqizohet.

Të Ngjajshme

Besimtarët katolikë sonte festojnë Buzmin

admin

Maas: Gjermania kërkon zgjidhje për mosmarrëveshjen midis Shkupit dhe Sofjes

admin

Vazhdojnë kontrollet e shtuara në trafik, sanksionohen 226 vozitës në Komunën Qendër

admin

Leave a Comment