June 27, 2022
Portali Shprehja

Ylber Sela del kundër Forumit të Prespës që e organizon bashkëpartiaku i tij

Drejtori nga rradhët e BDI që udhëheq Agjencinë për zbatimin e gjuhëve ka dal kundër forumit të Prespës që e organizon Ministria e punëve të jashtme që drejtohet nga Bujar Osmani, i cili poashtu është kuadër i BDI.

Postimi i plotë i Ylber Selës në FB:

Tact Watches

Ngjarjet e rëndësishme me karakter të interesit shtetëror siç është politika e jashtme, politika rajonale, integrimi evropian dhe çështjet kyqe gjeopolitike duhet që përveç të ftuarve të akterëve gjeopolitik dhe rajonal është më se e nevojshme të jenë prezent edhe akterët shtetëror që nënkupton jo vetëm pushtetin por edhe opozitën dhe akterët tjerë joshtetëror që kanë ndikim në zhvillimin e shtetit kundrejt sfidave aktuale rajonale, integrimit evropian dhe gjeopolitikës. Kur i ofron të gjithë jep sinjal të fortë kundrejt akterëve mbishtetëror kurse kur je selektiv dhe shikon vetëm interesat klanore atëherë jep publicitet por raportet që shkruhen nga rezultati i Forumit dalin të zbehta. Shpresoj që Forumi i Dialogut të Prespës të arrij qëllimin dhe të jetë i suksesshëm në një moment mjaft delikat për Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Të Ngjajshme

Sheikët e Njukasëllit kërkojnë blerjen e Brojës

Vendet e G7-së ndalojnë importin e arit nga Rusia

Golden Stejt, nga 450 mln shkon në 5.5 miliardë dollar!

Leave a Comment