January 22, 2021
Portali Shprehja

Zaev: Këtë vit të lirë dhe të hapur ndaj botës e festojmë pavarësinë

Ëndrra e të gjithë brezave të mëparshëm për një shtet të pavarur dhe të lirë u përmbush. Sivjet të lirë dhe të hapur ndaj botës e festojmë pavarësinë, ka shkruar në mëngjesin e sotëm në profilin e tij në Facebook kryeministri Zoran Zaev.

“Qytetarë të nderuar të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ta festojmë ndër shekuj 8 Shtatorin – Ditën e Pavarësisë! Para 29 viteve, më 8 shtator qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, të gjithë brezave të ardhshëm të këtij vendi, ua dhanë dhuratën më të madhe – pavarësinë e shtetit. Ëndrra e të gjithë brezave të mëparshëm për një shtet të pavarur dhe të lirë u përmbush. Sivjet të lirë dhe të hapur e kremtojmë pavarësinë!”, ka shkruar kryeministri në Facebook.

Të Ngjajshme

Selami: Në shoqëritë dhe shtetet multietnike ndodh politizimi i regjistrimit

admin

Vasilevska: Më shumë se joserioze është kur nënshkruhen persona që nuk janë prezentë

admin

Brava: Regjistrimi të mos krijoj realitetin, por të regjistroj realitetin

admin

Leave a Comment