16.2 C
Skopje
April 3, 2019
Informacione Vendi

Zaev mohon shkarkimin e ministres së Punës dhe Politikave Sociale, nuk ka këmbim të ministrive

Kryeministri Zoran Zaev mohoi zërat se për shkak të mosmarrëveshjeve me BDI-në në lidhje me Ligjin për Mbrojtje Sociale, ministrja Milla Carevska do të shkarkohet nga detyra. Sipas tij, problemet tashmë janë tejkaluar.

E drejta për të fituar ndihmën sociale, sipas kritereve të definuar aty në një nen, vlente për amvisëritë. Tradita tek qytetarët shqiptar është që në amvisëri të jetojnë persona nga rrethi më i gjerë, kushërinj, familjarë. Kishte nevojë që të kthehet në nivel të familjes, tek babai, nëna dhe fëmijët. Kjo sot u pranua. Ligji do të hyn në procedurë, në seancën e radhës do të caktohet dhe do të mbështetet bashkërisht nga partnerët e koalicionit dhe më gjer”-tha Zoran Zaev, kryeministër./Alsat

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Mirënjohja e radhës për “El Hilal”-in vjen nga Shkodra

shprehja

Turqia i kërkon Maqedonisë të arrestojë strukturat e FETO-s (VIDEO)

shprehja

AKP shpalli rezultatet e shitjeve përmes likuidimit nr.45

shprehja