January 22, 2021
Portali Shprehja

Zaev premton zgjidhje për nxënësit shqiptarë në Komunë e Çashkës

Zaev nuk përjashton mundësin e ndërtimit të një shkolle mobile që tu mundësohet nxënësve shqiptarë të Çashkës që mësimin ta vijojnë në gjuhën e tyre amtare si një të drejtë të garantuar me Kushtetutë.

“Një vit i humbur për nxënësit është një humbje shumë e madhe, andaj do të bëjmë përpjekje që ta zgjidhim këtë problem”, tha Zaev.

Të Ngjajshme

Shkup, disa vendbanime sot pa rrymë elektrike

admin

Moti i ndryshueshëm, me vranësira dhe periudha dielli

admin

Selami: Në shoqëritë dhe shtetet multietnike ndodh politizimi i regjistrimit

admin

Leave a Comment